Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da O Cumhuriyet Savcısı Emekliye Ayrıldı!

Aksaray’da uzun yıllar adalet

Aksaray’da uzun yıllar adalet ve hukuk mücadelesine önemli katkılarda bulunan Cumhuriyet Savcısı A.K., emekliye ayrılması dolayısıyla duygusal bir veda yemeğiyle uğurlandı.

Aksaray Adliyesi, emekliye ayrılan Cumhuriyet Savcısı A.K.’nın hizmetlerine veda etmek amacıyla anlamlı bir etkinlik düzenledi. Aksaray Uluırmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin uygulama otelinde gerçekleştirilen veda yemeği, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Gökhan Oflaz, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Emrah Özge Yelken, hakimler, Cumhuriyet savcıları ve adliye personelinin katılımıyla gerçekleşti.

Dostluk ve mesleki dayanışmanın ön planda olduğu bu özel gecede, emekliye ayrılan Cumhuriyet Savcısı için duygusal anlar yaşandı. Katılımcılar, A.K.’ya yeni hayatında sağlık, huzur ve mutluluk dileyerek, emeklilik yıllarının bolluk ve bereket içinde geçmesini temenni ettiler.

Veda yemeği, yıllar boyu adalet ve hukuk mücadelesine katkı sağlayan Cumhuriyet Savcısının meslektaşları ve dostlarıyla bir araya gelerek paylaşılan anılarla dolu bir atmosfer oluşturdu. Katılımcılar, emekliye ayrılan Cumhuriyet Savcısına teşekkür ederken, yeni hayatında da başarılar dilediler.
Haber; Ağustos Gerçe