Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Mutfakta Ateş Var: Aksaray’da Mutfakta Kıyasıya Yarış Devam Ediyor !

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Evimin Şefleri Mutfakta” yarışmasında Çınar Evi iddialı bir şekilde hazırlıklara başladı.

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından çocuk evinde kalan gençler için düzenlenen Evimin Şefleri Mutfakta yarışması devam ederken gençler yetenekleri sofralarla buluşturuyor.

Çınar Evinde kalan erkek öğrenciler yarışmada yeteneklerini konuşturmak için hazırlıklarına başladı. İddialı yemek menüsüyle jüriyi etkilemeyi hedefleyen çocuklar, “bu yarışma da birinciliği söke söke alacağız” ifadesini kullandı.

Yemeklerinin görselleri, sunumları ve tatlarıyla jürileri etkilemeyi başaran çocuklar, yaptıkları yemeklerle ustalıklarının hakkını verdi. Çınar Evinde kalan çocuklar yarışmayı kazanmak için yeteneklerini konuşturdu.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafında yapılan açıklamada ise; “Biz de Finale bir kala heyecanla bekliyoruz. Bu çocuklar bu yarışmayı çok güzel, eğlenceli bir şekilde tamamlayacak biliyoruz” ifadesi yer aldı.

Haber: Fatma Altınok