Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da motivasyon tavan yaptı; Öğrenciler unutulmaz bir gün yaşadı!

Aksaray İl Müftülüğü Gençlik

Aksaray İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü koordinesiyle KYK öğrencilerine yönelik tanışma ve motivasyon etkinliği düzenlendi.

 

Programa; İl Müftüsü Veysel Işıldar, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakan Kılınçkaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ve İl Müftü Yardımcısı Mahmut Çelikoğlu ve öğrenciler katılım gösterdi.

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında kalan Aksaray Üniversitesi öğrencilerine yönelik 11 Kasım 2023 Cumartesi günü İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından tanışma ve motivasyon etkinliği gerçekleştirildi. Yurtlarda kalan öğrenciler ile birlikte Somunca Baba Türbesini ziyaret eden İl Müftüsü Işıldar, öğle namazıyla birlikte program başladı.

Aksaray Belediyesi tarafından yeni hizmete açılan Şehitlik Müzesini gezen üniversiteli öğrenciler daha sonra Kılıçaslan parkında piknik, oyunlar ve at çiftliğinde ata binme etkinlikleri gerçekleştirdi. İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından organize edilen piknikte öğrencilere çeşitli yiyecekler ikram edildi.

Haber: Fatma Altınok