Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Mobil Kuaför Hizmeti: Belediye Evlere Geliyor!

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde icra edilen çalışmalar kapsamında mobil kuaför hizmeti verilmeye devam ediyor. Aksaray Belediyesi, yapmış olduğu bu hizmet ile sosyal belediyecilik ilkelerini şehir içerisinde yaşatmaya devam ediyor.

Aksaray Belediyesi tarafından şehir

Aksaray Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde şehir içerisinde gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında mobil kuaför hizmeti devam ediyor. Belediye personelleri gün içerisinde vatandaşları ziyaret ederek ücretsiz bir şekilde kuaför hizmetlerinden yararlanmalarını sağlıyor.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer; “Mobil kuaför hizmetimiz ile hemşehrilerimizin berber ve kuaför ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Sıhhatler olsun herkese, Rabbim birliğimizi daim eylesin. Kapı kapı dolaşarak gönüllere dokunan, hemşehrilerimizin hal hatırlarını sorarak yardımcı olan tüm çalışanlarıma kolaylıklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Belediye tarafından gerçekleştirilen bu çalışma, şehir içerisindeki vatandaşlar tarafından beğeni toplarken, bu gibi hizmetlerin artması yönünde de teşvik edici bulunuyor.

Ağustos Gerçe