Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da minik öğrencilerde harçlıklarını Filistinli çocuklara bağışladı

Aksaray İl Müftülüğüne bağlı

Aksaray İl Müftülüğüne bağlı Âdem Taşçı Kızı Hacı Hanife Ceylan 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri harçlıklarını Filistinli çocuklar için bağışladı.
İsrail devletinin Filistin halkına yönelik uyguladı işgalci politikası tüm dünyada ses getirmeye devam ediyor aylardır süren işgalin ardından kadın, çocuk ve sivil halka uyguladığı insanlık dışı politikası sürüyor. Filistin halkına tüm dünyadan yardım eli uzatılıyor.
Bu kapsamda, Müftülüğüne bağlı Âdem Taşçı Kızı Hacı Hanife Ceylan 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri kumbaralarda kendi harçlıklarını biriktirmesinin ardından önemli bir davranışa imza attı. Mimik öğrenciler bitirildikleri harçlıklarını Filistin’deki çocuklara ulaşması için Türkiye Diyanet Vakfı Aksaray Şubesine bağışladı.
Türkiye Diyanet Vakfı Aksaray Şubesini kurs öğreticileri ile birlikte ziyaret eden minik öğrenciler, burada harçlıkları ile dolu olan kumbaralarını Filistinli çocuklar için Şube Başkanı İbrahim Dokazoğlu’na teslim etti.
Minik öğrencilerin göstermiş oldukları duyarlı ve bilinçli davranışlarından ötürü çocuklara, ailelerine ve kurs öğreticilerine teşekkür eden Şube Başkanı Dokazoğlu, minik öğrencilerin bağışlarını makbuz karşılığında kabul etti.

Haber: Fatma Altınok