Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Milli gururumuz TOGG okula başladı

Türkiye’nin milli gururu TOGG

Türkiye’nin milli gururu TOGG 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması ile Yeşilova Beldesi Cumhuriyet İlkokulu ve İbrahim Ethem Baysal Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

       

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilere bir sürpriz yaptı. Yeşilova Kasabası’ndaki Cumhuriyet İlkokulunda minik öğrencileri Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen yerli ve milli elektrikli otomobil ile buluşturdu.
Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği TOGG ile fotoğraf çektirirken Başkan Dinçer, öğrencilere başarılı bir eğitim yılı diledi.
Başkan Dinçer, “TOGG, ülkemizin gururu ve geleceği olan bir proje. Biz de bu projeyi destekliyor ve tanıtıyoruz. Öğrencilerimizin de TOGG ile tanışmasını ve ilham almasını istedik. Onlara hayallerinin peşinden gitmelerini ve çalışmalarını tavsiye ediyorum.” dedi.
Yeşilova Kasabası’ndaki Cumhuriyet İlkokulunda minik öğrenciler TOGG’un özellikleri hakkında bilgi alarak, “TOGG, hakkında bilgilerini şu şekilde paylaştı; tamamen elektrikli ve akıllı bir otomobil. Hem çevreci hem de teknolojik. Ülkemizin ilk yerli otomobili olma özelliği taşıyor. 2022 yılında seri üretime geçti. Bugün okulumuzda yerli ve milli aracımızı görmek bizleri çok memnun etti buradan Aksaray Belediye başkanımız Dr. Evren Dinçer’e çok teşekkür ediyoruz. Bizleri Türkiye’nin aracı TOGG’la buluşturdu diye konuştular.
Haber: Fatma Altınok