Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Millet bahçelerine yoğun ilgi

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer başkanlığında hayata geçirilen millet bahçeleri ve parklar Aksaray halkı tarafından oldukça yoğun ilgi görüyor.

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray’da şehrin dört bir yanında hizmete açılan millet bahçeleri ailesi ile zaman geçirmek isteyenlerin  uğrak noktalarından bir tanesi oldu. Çocukların doyasıya eğlendiği, piknik ve doğa ile iç içe olunan Millet bahçeleri Aksaray halkı tarafından oldukça yoğun ilgi görüyor.

Aksaray Belediye Başkanı Dinçer önderliğinde, Kalanlar Millet Bahçesi, Recep Tayyip Erdoğan Parkı, Makas Kent Park, Fatih Millet Bahçesi, Genç Osman Park  hizmete açılan park ve millet bahçeli arasında oldukça rehavet görüyor.

Aksaray Belediyesi tarafından şehrin birçok merkezinde faaliyet gösteren millet bahçeleri, Aksaray halkının hafta sonları oldukça yoğun ilgi gösterdiği bir mekan haline dönüşüyor. İçerisinde birçok eğlence ve aktiveye alanları barındıran millet bahçeleri ailesi ile zaman geçirmek istenler için kaçırılmayacak bir fırsat olarak kaşımıza çıkıyor.

Fatma Altınok