Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da MHP Belediye Başkan Adayına Çirkin Saldırı!

Ortaköy Belediye Başkan adayı

Ortaköy Belediye Başkan adayı Ahmet Koyuncu: “Seçim kampanyasının saygı sınırlarını aşan bir hareketle karşı karşıya kaldık!

MHP Ortaköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Koyuncu, Bilbordlardaki resimlerinin sökülmesine tepki gösterdi.

MHP Belediye Başkan adayı demokratik haklara saygı çağrısı: Koyuncu, seçim sürecinde olgun ve yapıcı bir dil kullanılmasını istedi.

MHP Ortaköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Koyuncu, bugün düzenlediği basın toplantısında, seçim kampanyasının demokratik hakları çerçevesinde yürütülmesi gerektiğine vurgu yaparak, bilbordlardan sökülen resimlerinin ardından yaşadığı üzüntüyü dile getirdi. Koyuncu, herkesin görüşlerine saygı duyulması gerektiğini belirtirken, yapılan bu saldırının seviyesiz ve saygısız davranışlarla karşılaşmanın derin bir üzüntü kaynağı olduğunu ifade etti.

Seçim sürecinde olgun ve yapıcı bir dil kullanılmasını vurgulayan Koyuncu, ülkenin birlik ve beraberliğine katkı sağlamak adına herkesin adil ve saygılı bir şekilde hareket etmesinin önemine dikkat çekti. Ayrıca, bu tür olaylara karşı hukuki sürecin başlatılacağını belirterek, demokratik hakların korunması gerektiğini vurguladı.

Koyuncu, basın açıklamasının sonunda tüm hemşehrilerine teşekkür ederek, birlikte daha güçlü yarınlar için çalışacaklarını belirtti.

Haber: Fatma Altınok