Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Metamorfoz sergisiyle çocuklar keyifli anlar yaşıyor

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer önderliğinde hizmete açılan Bilim Merkezinde çocuklara Bilim Merkezi Metamorfoz sergisinde çocuklar keyfi anlar yaşıyor
Aksaray Belediye Başkanı Dinçer, çocuk ve gençlere hitap eden hizmetler verirken, onların hem bilinçlenmesini hem de eğlenceli anlar yaşamasına imkan sağlıyor.

     

Sergi esnasında; kelebeklerin dünyası hakkında bilgiler verilirken, çocuklara depremde AFAD ekipleri tarafından tatbikat eğitimi veriliyor.
Deprem ülkesi olan Türkiye’de deprem esnasında neler yapılması hususunda AFAD ekipleri çocukları bilinçlendiriyor. Çocuklarla deprem tatbikatı yapan ekipleri Bilim Merkezinde buluna deprem odalarında çocuklara yapılası gerekenleri canlı bir şekilde gösterdi.
Bilim Merkezi içerisinde bulunan deprem evleri ile çocuklar deprem anını yaşayarak deprem anında neler yapılması konusunda bilinçleniyor.
Kelebeklerin oluşumu ve nasıl beslendikleri hakkında bilgiler verme eğitmenler, çocukların sergide bulunan kelebekleri gördükleri heyecanlı anları kameralara yansıdı.
Çocuk ve gençlerin Bilim Merkezinde merak ettikleri ve keyifli vakit geçirebilecekler bir ortam olması sebebiyle Belediye Başkanı Dinçer; “Kelebeklerin renkli dünyalarını ve deprem AFAD sergimizi görmek için sizleri de Bilim Merkezimize bekliyoruz” dedi.
Haber: Fatma Altınok