Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Meclis Üyesi hayatını kaybetti!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ihlara Belediye Meclis Üyesi Asım Şimşek, Ihlara Kasabası’nda düzenlenen cenaze merasimi ile son yolculuğuna uğurlandı. Törene MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, Ihlara Belediye Başkanı Yunus Akar ve teşkilat mensupları katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi Ihlara Belediye Meclis Üyesi Asım Şimşek, geçirdiği rahatsızlık sonrası hayatını kaybetti. Merhum için Ihlara Kasabası’nda düzenlenen cenaze namazına, MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, Ihlara Belediye Başkanı Yunus Akar, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazı sonrası dualar okunarak, Asım Şimşek’in ruhuna rahmet dilendi. İl Başkanı Burhanettin Karataş ve Belediye Başkanı Yunus Akar, merhumun ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Cenaze namazının ardından Asım Şimşek, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenazeye katılan partililer ve vatandaşlar, Asım Şimşek’in Ihlara için önemli hizmetlerde bulunduğunu belirterek, onun yokluğunun büyük bir eksiklik olacağını vurguladı. Şimşek’in ailesi ve yakınlarına taziyeler iletilirken, merhumun ruhuna dualar okundu.

Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Milliyetçi Hareket Partisi camiasına başsağlığı diliyoruz. Allah, mekanını cennet eylesin.

Avni Kuru