Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Kurban Bayramı öncesi semt pazar yerleri belli oldu! İşte pazar yerleri!

Aksaray Manavlar Balıkçılar ve

Aksaray Manavlar Balıkçılar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Kuddusi Yeşildal, Kurban Bayramı öncesinde esnafın hazırlıklarını ve hizmet düzenlemelerini açıkladı. Başkan Yeşildal, bayram dolayısıyla alınan önlemleri ve halka sunulan hizmetleri şu şekilde duyurdu:

Başkan Yeşildal, “Aksaray Manavlar Balıkçılar ve Pazarcılar Esnaf Odası olarak, Kurban Bayramı’nın merkezinde Arefe günü Büyük Bölcek Mahallesi Kapalı Cumartesi Pazarı, Kılıçarslan Mahallesi Kapalı Salı Pazarı ve TOKİ Kapalı Semt Pazarı ile birlikte, Aksaray ilçeleri Eskil, Sultanhanı, Gülagaç, Ortaköy, Ağaçören, Güzelyurt ve merkeze bağlı köylerimizde vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz,” dedi.

Esnaf Odası, vatandaşların mağdur olmamaları için gerekli bütün önlemleri aldıklarını vurguladı. Bayram günlerinde ise manavların hizmet vereceğini belirten Başkan Yeşildal, “Bu vesile ile Aksaraylı bütün vatandaşlarımızın Mübarek Kurban Bayramını tebrik eder; sağlıklı, huzurlu bayramlar dilerim,” şeklinde konuştu.

Kurban Bayramı öncesinde alınan bu önlemler, Aksaray’da yaşayan vatandaşların bayram alışverişlerini güvenle yapmalarını sağlayacak nitelikte. Esnaf odası, bayram süresince hizmet verirken hijyen ve sağlık kurallarına özen göstereceğini belirtti.

Fatma Altınok