Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Kur’an Kursu Öğreticilerine Öğrenci Davranışları Semineri: İl Müftüsünden Önemli Mesajlar!

Aksaray İl Müftüsü Veysel

Aksaray İl Müftüsü Veysel ışıldar, Kur’an Kursu Öğreticisi olarak görev öğreticiler ile bir araya geldi. İl Müftülüğüne bağlı Kur’an Kurslarında, Kur’an Kursu Öğreticisi olarak görev öğreticilere yönelik “Öğrenci Davranışları” hakkında seminer düzenlendi.

İl Müftülüğü konferans salonunun ev sahipliğinde gerçekleştirilen seminer, İl Müftümüz Veysel Işıldar’ın başkanlığında yapıldı. Seminer İl Müftüsü Işıldar’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Tilavet sonrası konuşma yapan İl Müftüsü Işıldar konuşmasında hafızlığın önemli bir hazne olduğuna değindi.

İl Müftüsü Işıldar;  “İçinde bulunduğumuz çağda hafızlık yapmak çok fazla fedakârlık gerektiriyor. Aynı zamanda hafızlık büyük bir hazinedir. Bu yönüyle hafızlık yapan öğrencilerimiz için elimizden gelenden fazla özen göstermemiz gerekiyor” dedi.

İl Müftüsü Işıldar’ın konuşmasının ardından, İl Müftülüğü PDR Uzmanı Rabia Çelen’inin, “Öğrenci Davranışları” konulu semineri ile devam etti. Seminerde Çelen, akran zorbalığı, çeşitli istismarlar, teknoloji ve diğer bağımlılıklar gibi birçok başlığa değindi

Programda, katılımcılar merak ettikleri sorunları dile getirdi. İl Müftüsü Işıldar,  PDR Uzmanı Rabia Çelen’e ve katılım gösteren herkese teşekkürlerini sundu.

Haber: Fatma Altınok