Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Kur’an Kursu finalinde “Koruma Kalkanım” ile gözler doldu!

Aksaray Müftülüğü öğrencilerle “Koruma Kalkanım Projesi Kapanış Programına bir araya geldi

Aksaray Müftülüğü öğrencilerle “Koruma

Aksaray İl Müftülüğü tarafından yaz Kur’an Kursu öğrencilere yönelik bir etkinlik düzenledi. Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar, “Koruma Kalkanım Projesi Kapanış Programına katılım gösterdi.

Aksaray İl Müftülüğü tarafından il genelinde yürütülen Yaz Kur’an kurslarında son doğru yaklaşılıyor. İl genelinde Kur’an kursularının kapanış etkinlikleri düzenleniyor.

İl Müftülüğü Vaizi Yasemin Aydın tarafından hazırlanan “Koruma Kalkanım Projesi” kapsamında Yaz Kur’an Kursu öğrencileri için etkinlik düzenlendi. Öğrencilerin görev aldığı etkinlikte kapanış programı tamamlandı.

Aksaray Kültür Merkezinin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliği açılış konuşmasını yapan İl Müftüsü Işıldar duanın gücüne değinerek, proje ve programının yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. Program öğrencilerin yaptığı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam ederken, piyesler, ilahi ve dualar, sinevizyon gösterimleri ile sahne aldılar.

Program öğrencilerin dualarını resmettikleri resim sergisiyle devam ederken ikramlarla program sonlandı. Program, İl Müftüsü Veysel Işıldar, daire amirleri, personeller, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Fatma Altınok