Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Kur’an Kurslarının Başarısı Masaya Yatırıldı: Müftü Işıldar’dan Önemli Mesajlar!

Aksaray İl Müftüsü değerlendirme toplantısında

Aksaray İl Müftüsü değerlendirme

Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar “Kur’an Kursu Kapanış ve Değerlendirme” toplantısına katıldı. Aksaray’da etkin bir şekilde devam eden Kur’an Kurslarının değerlendirmesi yapıldı.

Aksaray İl Müftülüğünün toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya İl Müftüsü Veysel Işıldar, İl Müftü Yardımcısı Mahmut Çelikoğlu ve Kur’an Kursu öğreticileri katılım sağladı.

Toplantıda yaz aylarında başlayan Kur’an kurslarına hakkında değerlendirmeler yapılarak gelinen nokta üzerine istişarelerde bulunuldu.

Müftülük Vaizi Yasemin Aydın koordinesinde yürütülen koruma kalkanım projesinin bitiş  programının planlanması yapılara programın akışı ve geri dönüşleri hakkında İl Müftüsü Işıldar’a bilgiler verdi.

Müftü Işıldar toplantıda, “İki şey kadere tesir eder; dua ve sadaka. O yüzden dua etmek çok önemlidir.” ifadelerine yer vererek Koruma Kalkanım projesi ile çocukların dua bilinci kazandığına vurgu yaptı.

Aksaray’da çocukların manevi ve milli değerlere sahip çıkarak yetişmesi için yürütülen çalışmalarla birlikte çocukların gelişimlerine katkıda bulunulması açasıdan yürütülen çalışmalar oldukça büyük önem arz ediyor.

Fatma Altınok