Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Kur’an-ı Kerim meal bilgi yarışması yapıldı

Aksaray İl Müftüsü Veysel

Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar, “Kur’an-ı okumak, anlamak ve hayat haline getirebilmek için ben de varım” projesi kapsamında Kur’an-ı kerim meali bilgi yarışması etkinliğine katılım gösterdi.

Müftü Işıldar’a program esnasında İl Müftü Yardımcısı Mahmut Çalikoğlu eşlik etti.

Aksaray Üniversitesi Diyanet Genç Ofis ve ASÜ Genç Diyanet Öğrenci Topluluğunun hazırladığı “Kur’an-ı okumak, anlamak ve hayat haline getirebilmek için ben de varım” projesi kapsamında Kur’an-ı kerim meali bilgi yarışmasına katılım gösteren İl Müftüsü Işıldar, 3. cüz kritiği konuları hakkında bilgiler vererek konuşma gerçekleştirdi.

Kur’an-ı Kerim’in meal bilgi yarışmasına katılan genç öğrenciler arasında, İslami İlimler Fakültesi öğrencisi Zeynep Gümüşay birinci olarak 2500 TL, Sağlık Bilimler Fakültesi öğrencisi Senanur Mert ikinci olarak 2000 TL ve Veterinerlik Fakültesi öğrencisi İzzettin Kaya ise üçüncü olarak 1500 TL ödül kazandı.

Bununla birlikte derece giremeyen öğrenciler arasından 3 öğrenciye ise kitap çekilişi yapılarak Diyanet İşleri Başkanlığının “Peygamberimiz İman ve İstikamet” adlı kitabını hediye takdim edildi. .Programın sonunda ise İl Müftüsü Işıldar katılım gösteren öğrencilere tek tek teşekkürlerini sundu.

Haber: Fatma Altınok