Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Kumar Operasyonu 4 İşletme Kapatıldı!

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü,

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimde kumar oynatan işletmelere operasyon yapıldı.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından il genelinde kamu düzenin sağlanması, huzur ve güvenliğin oluşturulması yönünde çalışmalar aralıksız devam ediyor.
Edinilen bilgiye göre, Aksaray genelinde asayiş ve kamu düzenin sağlanması amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri 17-18 Şubat 2024 tarihlerinde kıraathane, kahvehane, dernek ve lokallerinde denetim faaliyeti gerçekleştirdi.
Asayiş ekiplerinin 58 iş yerinin denetlenmesinin ardından, (1.229) şahsın GBT kontrolü yapılarak, kumar oynatmak için yer ve imkan sağlayan (2) işyeri sahibine adli işlemler yapıldı. Kumar oynayan (8) şahsa idari para cezası uygulandı. Suçtan elde edilen toplam (6.300) TL paraya el konuldu.
Ayrıca, Ruhsatsız olarak faaliyet gösteren (2) işyeri ile kumar oynanan (2) işyeri olmak üzere toplam (4) işyeri faaliyetten men edildi.
Emniyet Müdürlüğü konuya yönelik yaptığı açıklamasında suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

Haber: Fatma Altınok