Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Küçük yürekli öğrencilerden kardeş okula yardım

Aksaray Ak İrfan Koleji

Aksaray Ak İrfan Koleji öğrencileri kardeş okulu olan Antakya Ortaokuluna kırtasiye yardımında bulundu. Ak İrfan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özlük “çocuklarımıza küçük yaşta yardım etmeyi öğretiyoruz. Bu yaşta öğrenemeyen kişiler büyüyünce de yardım edememektedir” dedi.

   

Ak İrfan Koleji öğrenci ve ailelerinin birlik olup kardeş okul Antakya Ortaokuluna kırtasiye desteğinde bulunması büyük takdir topladı. küçük yaştaki çocuklara yardım etmenin, paylaşmanın önemine dikkat çeken sosyal yardımlaşma örneği öğrenci ve aileleri tarafından yoğun ilgi gördü.
Öğrenciler ve ailelerinin maddi desteklerle bulunması sonucunda Sosyal Yardım Kulübü öğrencileri, toplanan para ile kırtasiye alış verişi yaparak alınan çantalara eşit miktarda kırtasiye malzemelerini yerleştirdi. Kırtasiye alışverişinde katkısı olan öğrencilerin mutlu dolu anları gözlerine yansıdı.
Çocuklara küçük yaşta yardım etmeyi öğrettiklerini ifade eden Ak İrfan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özlük “çocuklarımıza küçük yaşta yardım etmeyi öğretiyoruz. Bu yaşta öğrenemeyen kişiler büyüyünce de yardım edememektedir. Kardeş okul Antakya Ortaokulunun diğer ihtiyaçlarını karşılama konusunda da üzerimize düşeni yapacağız, rabbim bir daha bu tür doğal afetlerden ülkemizi ve tüm insanlığı korusun” şeklinde konuştu.
Haber: Fatma Altınok