Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da kritik toplantı, Şehrin güvenliği masada

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu başkanlığında İl Asayiş ve Güvenlik Toplantısı gerçekleştirildi. Aksaray’ın güvenli bir şehir olması için atılması gereken adımlar masaya yatırıldı.

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valiliği tarafından düzenli olarak yapılan asayiş ve güvenlik toplantısı ile güvenli ve huzurlu bir ortamın oluşturulması için genel değerlendirilmelerde bulunuluyor.

Aksaray’da şehrin güvenliği için atılan adımlarla birlikte vatandaşların huzurlu bir şekilde yaşamlarını sürdürmeleri, suç oranının en aza indirilmesi için gereken çalışmaları yürütülüyor.

Aksaray’da Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar toplantıda masaya yatırıldı. Aksaray Valisi vatandaşların huzur ve güvenliği için gerekli tedbir ve önlemlerin alınması ve arttırılması gerektiğini vurguladı.

Aksaray’da suç ve suç oranlarının en aza indirilmesi gerektiğini ifade eden Aksaray Valisi suçlularla mücadelenin arttırılması ve vatandaşların güvenliği için gerekli  tedbirlerin alınması gerektiğini belirtti. Yapılan toplantı şehrin güvenli ve refahı için oldukça büyük önem arz ediyor.

Fatma Altınok