Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da kış kapıyı çaldı; önlem ve tedbirler yolda!

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu başkanlığında ağır kış şartları ve karla mücadele hazırlık çalışmalarına yönelik toplantı yapıldı.

Aksaray İl Özel İdaresinin ev sahipliğinde yapılan toplantıya, Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu,  ilgili kurum ve kuruluşların üst yöneticileri katılım gösterdi.

Aksaray’da olumsuz hava koşullarında vatandaşların en az oranda etkilenmesi için şehrim tüm kurum ve kuruluşlarının işbirliğiyle devletin tüm imkânları hizmet için önlemler alınıyor.

Aksaray’da ağır kış şartlarıyla mücadele ve karın olumsuz etkilerinden korunmak adına önemlerin alınması için yapılan toplantı da Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun başkanlığında ilerlerken şehrin ve vatandaşların olumsuz hava koşullarında en az şekilde etkilenmelerini sağlamak ve olası olumsuz durumlarda kaza ve can kaybı yaşanmaması için gerekli önemlerini alındığı bir toplantı oldu.

Olumsuz kış şartlarında vatandaşların can ve mal kaybını engellemek, ulaşım ve hayatı engelleyen durumları ortadan kaldırılmasını sağlamak adına yapılan değerlendirme toplantısında, ilgili kurum müdürleri ile bilgi alışverişi yapıldı.

Olumsuz kış şartlarını için Aksaray şehri ve vatandaşları için olumsuz etkilerinden korunmak maksadıyla kış hazırlığı çalışmalarını tamamlanması için değerlendirme toplantısı yapıldı.

Haber: Fatma Altınok