Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da kimler vefat etti; işte detaylar

Aksaray’ın çeşitli yerleşim yerinde

Aksaray’ın çeşitli yerleşim yerinde son günlerde yaşanan acı kayıplar, şehri derin bir üzüntüye boğdu. Yaşları ve kökenleri farklı olan bu kişiler, toplumda sevgi ve saygıyla anılıyor.

Büyük Bölcek Mahallesi’nde ikamet eden 54 yaşındaki Ayşe Dağlı, sevdikleri tarafından büyük bir hüzünle uğurlandı. Taşpazar Mahallesi’nde yaşayan 96 yaşındaki Sultan Aslan, uzun bir yaşamın ardından vefat etti.

Ereğlikapı Mahallesi’nde yaşamını sürdüren Ahmet Yapılcan, Yapılcan köyünden gelen sevenleri tarafından dualarla yad edildi. Büyük Bölcek Mahallesi’nde ikamet eden 12 yaşındaki Ramazan Sarıkaya’nın ani vefatı ise mahalle sakinlerini derinden sarstı.

Aksaray’ın tanınmış iş insanlarından Mehmet Sevindi’nin eşi ve Aksaray Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Cavit Kılıç’ın ablası 74 yaşındaki Firdevs Sevindi’nin vefatı, şehirde büyük bir üzüntü yarattı. Pamucak Mahallesi’nde yaşayan Sevindi, sevenlerinin dualarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Diğer yandan, Hashas Mahallesi’nde yaşayan 67 yaşındaki Ali Yüce, Hamidiye Mahallesi’nde yaşayan 69 yaşındaki Süleyman Saygılı, ve Laleli Mahallesi’nde ikamet eden 90 yaşındaki Fethi Kılıç’ın vefatları da şehir genelinde derin bir üzüntü yarattı.

Ağaçören ilçesinden gelen Elif Yıldırım’ın vefatı, Küçükbölcek Mahallesi sakinlerini yasa boğarken, Zafer Mahallesi’nde yaşayan 73 yaşındaki Münire Çidem’in ardından da dualarla anıldı.

Altınkaya köyünden olan 53 yaşındaki Nasuh Deniz, Beyaz Saray köyünden gelen 57 yaşındaki Cuma Yılmaz ve Yaprakhisar köyünden gelen 39 yaşındaki Abdullah Köse’nin vefatları da şehirde büyük bir üzüntü yarattı.

Haber: Celil Acar