Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da kentsel dönüşüm heyecanı; yıkım çalışmalarının yüzde 85’i tamamlandı

Aksaray Belediyesi, eski sanayi

Aksaray Belediyesi, eski sanayi kentsel dönüş alanının anlık görüntüsünü paylaştı. Eski sanayi bölgesinde yıkım çalışmaları yapan Aksaray Belediyesi, yıkımların yüzde 85’ini tamamladıklarını açıkladı.

Eski sanayi bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmalarına başlayan Aksaray Belediyesi, şehrin ihtiyaç ve isteklerine yönelik hizmetlerle gündeme geliyor. Şehrin merkezi konumunda başlayan kentsel dönüşü projesi, gelecek için büyük yatırımlara fırsat oluşturuyor.

Yeni konut bölgesi olacak eski sanayi bölgesinde Aksaray Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarını başlatarak eski sanayisinde yıkım işlemlerinin yüzde 85’ini tamamlamadığı açıkladı.

Aksaray şehrinin büyümesi ve gelişmesine büyük ölçüde katkı sağlayacak olan kentsel dönüşüm projeleriyle Aksaray halkının takdirini toplayan Aksaray Belediyesi şehrin geleceğine yatırımlar yaparak büyük imkânlar sağlıyor.

Eski sanayi bölgesinin kentsel düşünümü için atılan büyük adımlar ile şehre yeni konut bölgesi oluşturmasına imkân sağlıyor. Eski sanayi bölgesini yüzde 85’inin yıkım çalışmalarını tamamlayan Aksaray Belediyesi en kısa zamanda hizmete sunmak için çalışmalarına devam ediyor.

Haber: Fatma Altınok