Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da kar keyfi; Çocuklar ve yöneticiler kartopu savaşıyla ısındı

Aksaray’da Çocuk Evleri Sitesi ve Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen “Kartopu Savaşı Günü” renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklar, Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş ve kurum çalışanlarına meydan okuyarak unutulmaz anlar yaşadı. Kahkahalar eşliğinde geçen etkinlikte, karın keyfi doyasıya çıkarıldı.

Aksaray’da Çocuk Evleri Sitesi ve Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen

Aksaray’da kış mevsiminin en eğlenceli etkinliklerinden biri gerçekleşti. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından organize edilen “Kartopu Savaşı Günü” kapsamında, Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocuklar ve özel bireyler, yöneticilerle kıyasıya bir kartopu mücadelesi yaptı.

Etkinlik ilk olarak Çocuk Evleri Sitesi’nde başladı. Burada kalan çocuklar, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş’a meydan okudu. Ancak Müdür Ulaş, baba şefkatiyle kartoplarını hızlı atmayınca çocuklar bu fırsatı kaçırmadı ve oyun sonunda İl Müdürü’nün üzeri tamamen karlarla kaplandı.

Ardından Aksaray Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde özel bireyler, kurum müdürü ve personelle birlikte keyifli bir kartopu savaşına girişti. Gülücüklerin eksik olmadığı etkinlikte, herkes karın tadını doyasıya çıkardı.

Eğlence dolu anlara sahne olan etkinlik, çocukların mutluluğuyla taçlandı. Etkinliğe katılan tüm çocuklara teşekkür eden yetkililer, bir sonraki kartopu savaşını dört gözle beklediklerini ifade etti. Etkinliğin görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi görürken, katılımcılar unutulmaz bir gün yaşadı.

Fatma Altınok