Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Kadınlar İçin Yeni Dönem: Başkan Dinçer’den Aktivite Merkezlerinde Müjde Dolu Buluşma!

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Kadın Aktivite Merkezlerinde eğitim alan kadınlarla bir araya geldi. Başkanı Dr. Evren Dinçer’e toplantıda eşi Merve Dinçer eşlik etti.

Nakkaş, Küçük Bölcek Kadın Aktivite Merkezinde kadın kursiyerlerle bir araya gelen Dinçer, kadınların sorun ve beklentilerini dinledi. Aktivite Merkezlerine aylık 80 bin ziyaretin yapıldığını dile getiren Başkan Dinçer, kadınların severek tercih ettiğini ifade etti.

Aksaray’da kadın aktivite merkezlerinde kadınlar hem yeteneklerini keşfediyor hem de merkezlerde eğitim alarak meslek haline getiriyor. Başkan Dinçer,  Aksaray’da kadınların akın ettiği aktivite merkezlerine ilginin yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Aktivite merkezinde eğitim alan kadınların sorun ve beklentilerini dinleyen Dinçer, onların yenilikçi fikirlerine dile getirmeleri adına bir araya geldi. Başkan Dinçer konuya yönelik yaptığı açıklamasında gelen sitemlerin farkında olduğunu dile getirerek erkek vatandaşları unutmadıklarını vurguladı. Başkan Dinçer bu ifadesiyle erkek vatandaşlara yönelik yeni bir projesi olduğunu ön görülüyor.

Haber: Fatma Altınok