Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da kadınlar futbol arenası kavgaya sahne oldu: İşte o görüntüler!

Türkiye kadınlar 3.ligi 7. grubunda Tuz gölü Spor ile Mersin Mezitli Mercanlar Spor arasında oynanan müsabakada çıkan kavga büyük endişe yarattı.

Türkiye kadınlar 3.ligi 7.

Karşılaşmayı Aksaray Tuz gölüspor 2-0 kazanarak puanını 26 yaptı. Tuz gölü spor bu puan ve skorla grubunu lider tamamladı ve Türkiye Kadınlar 2. Ligine yükselme play of maçları oynamaya hak kazandı.

Karşılaşmada maçın hakemi bitiş düdüğünü çaldıktan sonra Aksaray Tuz gölüspor kadın futbol takımının sporcuları liderliği kutlamak için meşale yaktılar.
Saha içinde Tuz gölü sporlu futbolcular kutlama yapmaya başladılar. Mersin Mezitli Mercanlar sporun kadın futbolcuları, Aksaray Tuz gölüsporlu kadın sporcuların liderlik sevinçlerini gördüler ve Tuz gölüsporlu futbolculara saldırlar.
Kadın futbolcular saç baş birbirlerine girdiler.
Dağılgan Sentetik sahada oynanan müsabakada Tuz gölü Spor ile Mersin Mezitli Mercanlar Spor arasında çıkan kavga, Aksaray’da futbolseverleri şoke etti.

Aksaray’da futbol sahaları, skandal bir olayla sarsıldı. Tuz gölü Spor ile Mersin Mezitli Mercanlar Spor arasında gerçekleşen müsabakada, oyuncular arasında yaşanan kargaşa büyük endişe yarattı. Sentetik sahada oynanan karşılaşmada, maçın ortasında başlayan arbede nedeniyle oyuncular birbirine girdi. Emniyet güçlerinin müdahalesiyle kontrol altına alınan olayda, Tuz gölü Spor oyuncularının sakatlandığı ve yaralandığı belirtildi. Tuz gölü Spor Başkanı Mihman Altıntop, oyuncularının hastaneye götürülerek darp raporu aldıklarını ve Mersin Mezitli Mercanlar Sporlu futbolculardan şikayetçi olduklarını açıkladı.

Fatma ALTINOK

  Aksaray Üniversitesi Türkçe Topluluğu
Sıradaki Haber Kalpleri Fethetmek İçin Yola Çıktılar: Aksaray’da Miniklere Dokunan Gönüllüler!