Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da kadına şiddete hayır eğitimi verildi!

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü (ŞÖNİM) personelleri Eskil Meslek Yüksekokulu öğrencilerine “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” eğitim verdi.
Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü (ŞÖNİM) personellerinden olan Psikolog Damla Serdengeçti ve Sosyal Çalışmacı Gülşen Akalın, Eskil Meslek Yüksekokulu öğrencilere kadına şiddetin engellenmesi ve kamuoyunda bilinçlendirilmesi adına eğitim verdi.
Türkiye’de son yıllarda artan kadına yönelik şiddet olaylarında, yaşanan acı kayıpların ve aile içi şiddetin çocukları olumsuz etkilemesi Aile ve Sosyal İl Müdürlüğü tarafından harekete geçirerek, şiddetin engellenmesi adına çalışmalar yürütülüyor.
Aksaray ilinde kadına yönelik şiddetin engellenmesi ve kamuoyunu bilgilendirmek adına Aile ve Sosyal Hizmet İl Müdürlüğüne bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü (ŞÖNİM) personelleri Psikolog Damla Serdengeçti ve Sosyal Çalışmacı Gülşen Akalın, Eskil Meslek Yüksekokulu öğrencilerine kamuoyunda bilinçlendirmek adına eğitim verdi.
Haber: Fatma Altınok