Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da İyi Parti’de şok istifa!

Serdar Boysak İyi Parti’den

Serdar Boysak İyi Parti’den istifa etti

İyi Parti’nin bundan önceki il Başkanı Cumali Asal döneminde teşkilatlardan sorumlu il başkan yardımcısı olarak görev alan ancak il Başkanlığına Sercan Belgemen’in il başkanı olmasının ardından İyi Parti’den her hangi bir görev almayan Makine Mühendisi Serdar Boysak yaptığı açıklama ile İyi Parti’den istifa ettiğini açıkladı.

İYİ Parti’de 27’nci dönem Aksaray Milletvekili Ayhan Erel’e yakınlığı ile de bilinen Serdar Boysak sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile “İçinde bulunduğumuz kötü gidişatın değişmesi umuduyla kurulduğu ilk günden bugüne kadar çeşitli kademelerinde bir nefer olarak aktif bir şekilde çalıştığım, fakat gelinen noktada ülkemizin makus kaderinin değişmediği, gençlerin umudunun tükendiği bir dönemde, milletin beklentilerini karşılamak yerine, çıkar siyasetine dönüşmüş olan, yola çıktıklarını bir bir harcayan, her seferinde ağzımızdan düşürmediğimiz liyakat kelimesinin parti içerisine uğramadığı İyi Parti’den istifa etmiş bulunmaktayım.

Allah yüce Türk Milletinin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Edinilen bilgiye göre Serdar Boysak’ın yerel seçimlerden sonra İyi Parti genel başkan yardımcılığından istifa eden Yavuz Ağıralioğlu’nun kuracağı parti ile yola devam edeceği öğrenildi.

Serdar Boysak’ın İyi Parti’den istifa etmesinin ardından İyi Parti’de milletvekili aday adayı olan ali Karakuş ile birlikte mücadele ettiği ve Ali Karakuş ile birlikte Ayhan Erel’in de istifa edip etmeyeceğini de zamanla göreceğiz. Haber: Ağustos GERÇE