Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da İŞKUR gençlere istihdamın kapılarını aralıyor!

Aksaray İŞKUR İl Müdürlüğü,

Aksaray İŞKUR İl Müdürlüğü, vatandaşların iş istihdamının sağlanması ve İŞKUR tarafından gerçekleştirilmekte olan faaliyetlerin bilinirliğinin sağlanması adına Aksaray’ın pek çok noktasında stant açıyor.

Aksaray İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından yapılan istihdam faaliyetlerin daha fazla kişiye duyurulması ve daha fazla kişinin iş bulmasını sağlamak amacıyla çalışmalarını yürüten Aksaray İŞKUR, bilinirliğin artması ve vatandaşların iş bulmasını sağlamak maksadıyla Aksaray’ın çeşitli noktalarına stant açıyor. Aksaray Valiliği, Belediye Binası, AVM, Aksaray Üniversitesi ve Kaymakamlık noktalarında stant açan İŞKUR, vatandaşların çalışma hayatına olan katılımlarını güçlendirmek adına bilgilendirme ve yönlendirme çalışmalarına devam ediyor.

Aksaray Üniversitesi kapsamında açılan stant vesilesiyle öğrencilerle bir araya gelen iş ve meslek danışmanlara Aksaray Üniversitesi öğrencilerine 21. Yy yetkinlikleri ve dijitalleşme ile ilerleme noktasında destek oluyorlar. Bunun yanı sıra İş Kulübü Eğitimleri ve Yetenek Kapısı ile de öğrencilerin tanıştırılma faaliyetleri icra ediliyor.

İş ve meslek danışmanları tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında eğitim- istihdam ilişkisi açısından iş eşleştirme çalışması yürütmekte olup özellikle gençlerin daha iyi bir meslek arama çalışması içerisinde olunması için vurgu yapıldığını bildirdi. İŞKUR iş ve meslek danışmanları tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ayrıca dezavantajlı gruplar içerisinde yer alan kadın, genç ve engelli bireylerle de iletişime geçilmekte olup ilgili kişi veya kişiler tarafından vatandaşlara bilgi aktarılıyor.

Aksaray İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından il genelinde yapılan çalışmalar kapsamında, işgücü piyasasının ihtiyaçlarını karşılamak ve değişen iş dünyası koşulları kapsamında vatandaşların kariyer hedeflerini belirlemesi yer alıyor.

Haber: Ağustos Gerçe