Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da ışıklar sönecek; O mahallelere elektrik verilmeyecek!

Aksaray’da bazı mahallerde planlı

Aksaray’da bazı mahallerde planlı elektrik kesintisi yapılacak.

Elektrik Dağıtım Şirketi (MEDAŞ), Aksaray il merkezinde planlanmış bir elektrik kesintisi duyurdu. Kesinti, önemli bakım çalışmaları için yapılacak ve belirtilen bölgeleri etkileyecektir.

MEDAŞ Aksaray-1 İşletmesi, 3 Kasım 2023 tarihinde saat 12:00 ile 18:00 arasında gerçekleşecek kesintinin ayrıntılarını paylaştı.

Kesintiden etkilenecek bölgeler arasında Aksaray Merkez ve Tacin Mahallesi bulunmaktadır. 91 Caddesi, 1821 Sokak ve 1822 Sokak gibi önemli bölgeler kesintiden etkilenecektir.

Elektrik kesintisinin nedeni “SCADA” olarak belirtilmiştir. MEDAŞ yetkilileri, kesintinin programlanan süreden önce bitmesi durumunda elektriğin daha erken verilebileceğini belirtti. Bu kesintiden etkilenmek istemeyen abonelerin elektrikle çalışan cihazlarını kesinti süresince devre dışı bırakmaları konusunda MEDAŞ yetkilileri uyardı.

Ayrıca, jeneratör kullanan müşteriler ve elektrik enerjisi üreticileri, kesinti süresince iş kazalarını önlemek amacıyla Dağıtım Şebekesi Anahtarlama elemanlarının açık olduğunu kontrol etmeleri konusunda uyarırken, detaylı bilgilere 186 Müşteri Hizmetleri Merkezi’nden veya www.meramedas.com.tr adresinden ulaşılabileceği de bildirildi.

Haber: Ağustos Gerçe