Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından her yıl düzenlenen geleneksel iftar programı, geniş bir katılımla gerçekleştirildi. ATSO’nun iftar sofrasında iş dünyasının temsilcileri, yöneticiler ve girişimciler bir araya gelerek Ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşma ruhunu yaşadı.
İftar programında konuşan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Ramazan ayının dayanışma ve paylaşma ayı olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: “Soframızda bereket var, kardeşlik var. Aksaray iş dünyası olarak her zaman birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye, şehrimizin ekonomik ve sosyal gelişimi için ortak çalışmalar yürütmeye devam ediyoruz. Ramazan ayının bizlere sunduğu manevi iklimi en güzel şekilde paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle, programa katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum.”
İftar programında, ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak da birer konuşma yaparak, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni etti. Program, katılımcıların iyi dileklerini paylaşmaları ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Fatma Altınok