Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da iş dünyasına boykot için çağrı yaptı

Anadolu Aslanları İş Adamları

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON), İsrail’in Gazze halkına yaptığı soykırım katliamını boykot edenler arasında yer aldı. İşgalci İsrail’in Gazze halkına yönelik uyguladığı soykırım katliamında gelenine noktada Türkiye’de birçok firma, kurum boykot ederek İsrail ürünleri ve İsrail’i desteklen firmaların ürünlerini boykot ediyor.

Yerli ve Milli ürünleri tercih etmeye başlayan halk, İsrail’i boykot etmeye devam ederken, ASKON derneği de boykota katıldı.

Aksaray ASKON Genel Merkezinin aldığı karar ile işgalci İsrail rejimine bir boykot daha geldi. ASKON maaş ödemelerini yerli ve milli TROY kart sistemine geçmeleri çağrısında bulundu.
Türkye’inin ilk ve tek yerli ve milli kart ödeme sistemi olan “Türkiye’nin Ödeme Yöntemi” TROY kart sistemine geçiş yaptıklarını ilen eden ASKON beraberinde iş dünyasına da çağrıda bulundu.

ASKON Genel Merkezinin yapıtı açıklamada; “Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği olarak milletimizin hassasiyetine destek veriyor, ekonomik hegemonyayı boykot ederek Milli Kalkınma politikalarımız gereği yabancı ödeme sisteminden çıkarak yerli ödeme sistemi TROY’a geçiriyoruz. Bu bağlamda iş dünyasına da çağrıda bulunarak tüm çalışanlarının maaş kartında değişikliğe giderek, yerli ve milli TROY kart sistemine geçmeleri çağrısında bulunuyoruz” dedi.
Haber: Fatma Altınok