Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da ilk kez Drama Eğitimi düzenlendi

Aksaray İl Müftülüğü tarafından

Aksaray İl Müftülüğü tarafından düzenlenen “Okul Öncesi Eğitim’de Dramatik Eğitimler” temalı eğitim seminerlerini ilki olan Drama Eğitimi Aksaray’da ilk kez yapıldı.

      

Aksaray İl Müftülüğü tarafından 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencilerine yönelik Okul Öncesi Eğitim’de Dramatik Eğitimler” temalı eğitim semineri düzenlendi. Düzenlenen seminerde İl Müftüsü Veysel Işıldar, öğrencilerin bilgi, beceri ve anlama kabiliyetlerinin arttırılması amaçladın.
4-6 yaş aralığında ki çocuklar Kur’an kurslarındaki iletişim becerilerini kuvvetlendirmek ve öğrenciler arasında ki bağı güçlendirmek amacıyla düzenlenen etkinliğin ilki olan Drama Eğitim semineri. 22-23 Kasım tarihleri arasında gerçekleşti.
İl Müftülüğünün ev sahipliğinde gerçekleşen Okul Öncesi Eğitim’de Dramatik Eğitimler” temalı eğitim semineri İ Müftüsü Veysel Işıldar başkanlığında yapıldı.
Seminerde okul öncesi öğretmeni ve drama eğitmeni olan Hatice Turhan katkılarıyla katılımcılara eğitim verdi.
İl Müftülüğü okuma salonunda gerçekleştirilen seminerde, İl Müftüsü Işıldar, drama eğitiminin Aksaray ilinde ilk olduğuna vurgu yaparak, 4-6 yaş Kur’an kurslarındaki çocukların kendilerini keşfetmelerine yardımcı olmak amacıyla düzenlendiğini ifade etti.
İl Müftüsü Işıldar drama seminerine yönelik; “Drama, bir insanın içinde potansiyelin ortaya çıkmasına, hayallerini en güzel bir biçimde aktarmasına, kendini keşfetmesine yardımcı olan ve onun hayal gücüne en hızlı şekilde ulaşmasını sağlayan bir sanattır” dedi.
Haber: Fatma Altınok