Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da İl Özel İdare ve Ziraat Odası ortaklığı tarımı canlandırıyor!

Aksaray Vali Yardımcı ve

Aksaray Vali Yardımcı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakan Kılınçkaya Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak’ı ziyaret etti.

Aksaray Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak ısa zaman önce göreve başlayan Hakan Kılınçkaya kurum ve kuruluş ziyaretleri gerçekleştirerek Aksaray ilinde yürütülen çalışmalar hakkında görüşmeler yapmaya devam ediyor.

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak’ı makamında ziyaret eden Genel Sekreter Kılınçkaya, tarımsal faaliyetler hakkında yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Görüşme esnasında tarım ve hayvancılık alanında yürütülen çalışmalar hakkında görüşen heyet, Ziraat Odası tarafından yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında istişarelerde bulundu.

Ziraat Odası Başkanı Koçak ziyarete yönelik yaptığı açıklamasında; “Aksaray Vali Yardımcımız İl Özel İdare Genel Sekreteri Sayın Hakan Kılınçkaya odamıza ziyarette bulundu. Başta Aksaray tarım ve hayvancılığı olmak üzere odamız faaliyetleri üyelerimiz ve projelerimiz hakkında kendilerine bilgiler verdik. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür çalışmalarında muvaffakiyetler dilerim” dedi.

Haber: Fatma Altınok