Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da İl Müdürlüğü Personellerine Etik Kültürü Eğitimi Verildi

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray Aile ve Sosyal hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Etik Haftası sebebiyle eğitim düzenlendi.

25-31 Mayıs Etik Haftası olarak her yıl düzenleniyor. Etik Haftası kapsamında il Müdürlüğü ve bağlı Kuruluşlarda bulunan personellere “Etik Kültürü’ konulu eğitim düzenlendi.

Aile ve Sosyal hizmetler İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen programda etik kültüründen insan hayatına etkilerine yer verildi.

Eğitim, katılımcılara etik değerlerin önemi, etik davranışların nasıl sergilenmesi gerektiği ve etik olmayan durumlarla nasıl başa çıkılması gerektiği konularında kapsamlı bilgiler sunmayı amaçladı. İl Müdürlüğü yetkilileri, etik değerlerin kurum içinde ve toplumda nasıl güçlendirilebileceği konusunda personeli bilgilendirerek, kurumsal etik kültürünün oluşturulmasına katkı sağladılar.

İl Müdürlüğü, çalışanların etik değerlere olan duyarlılığını artırmayı ve kurumsal etik kültürünü güçlendirmeyi hedefleyerek düzenlediği eğitim programında bu tür eğitimlerin düzenli aralıklarla devam edeceği planlanıyor.

Eğim kapsamında toplumda ve iş yaşamında etik davranışların yaygınlaştırılması ve sürdürülebilir bir etik kültürünün oluşturulması amaçlanıyor.

Fatma Altınok