Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da iki araç kafa kafaya çarpıştı; 1 ölü 2 ağır yaralı!

Eskil Merkeze uzak, Akkaş, Kemer ve Ümmet Yaylaları arasında Eskil nüfusuna kayıtlı Ferhat Küçüker’in kullandığı araçla Halil İbrahim Çeçen’in kullandığı araç çarpıştı, kazada Ferhat Küçüker (45) hayatını kaybetti.

Eskil Merkeze uzak, Akkaş,

Edinilen bilgilere göre Akkaş, Kemer Yaylasıyla, Ümmet Yaylası arasında seyir halinde olan Ferhat Küçüker idaresindeki 42 EK 938 plakalı otomobil karşı yönden gelen Halil İbrahim Çeçen’nin kullandığı 68 ACV 938 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı.

Kazada araçlar hurdaya dönerken sürücü Ferhat Küçüker ve Halil Halil İbrahim Çeçen ve araçta yolcu olarak bulunan Taner Çeçen yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulanslarla Aksaray Eğitin ve Araştırma Hastanesine sevk yaptı. Ferhat Küçüker ambulans içinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Ağır yaralı İbrahim ve Taner Çeçen’in sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirilirken Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Avni KURU

Ortaköy ilçesine bağlı Saları Alaca
Sıradaki Haber Ortaköylü Halil Akbıyık Almanya’da vefat etti