Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Hüsn-i Hat konferansı gerçekleşti

Aksaray’da Hüsn-i Hat sanatı

Aksaray’da Hüsn-i Hat sanatı hakkında konferans gerçekleştirildi. Gerçekleşen konferansa çok sayıda öğrenci katılım sağlarken, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi’nden Doç. Dr. Yusuf Bilken, konferans için Aksaray’a geldi.

Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Hat Sanatı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yusuf Bilen, Aksaray’a geldi. Burada, Aksaray Kanuni Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunda konferans veren Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yusuf Bilen, Hüsn-i Hat sanatını konu olarak işledi. Anadolu kültürünün en temel dinamiklerinden birisi olarak nitelendirilen Hüsn-i Hat sanatı, Doç. Dr. Yusuf Bilen hocanın sunumu ile öğrencilere aktarıldı. Öğrencilerin büyük bir dikkat ve ilgi ile takip ettikleri konferansta, konu hakkında merak edilen sorular dile getirilerek cevaplarını buldu.

Kanuni Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunda gerçekleşen Hüsn-i Hat konferansı programına, Hayrat Vakfı Aksaray Şube Başkanı Ekrem Taşdemir de katılım sağladı.

Haber: Ağustos Gerçe