Aksaray Belediyesi, hijyen konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Nakkaş Mahallesi’nde kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı. Belediye ekipleri, sokaklardan başlayarak evler ve mahalle genelindeki yaşam alanlarını temizlemeyi hedefliyor. Temiz bir çevrenin, sağlıklı bir yaşamın temeli olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Dinçer, “Hijyen bir alışkanlıktır; sokakta başlar, evde devam eder, toplumda hayat bulur. Bu yüzden herkesin temizliğe katkı sağlaması gerektiğine inanıyoruz” dedi.
Başkan Dinçer, sözlerine devam ederek, “Çocuklarımızın oyun alanı, sevdiklerimizin yaşam alanı, geleceğimizin temelidir. Ekiplerimiz Nakkaş Mahallemizde temizlik çalışmalarına başladı. Birlikte hareket edersek, her sokak bir umut olur, her mahalle bir nefes alır. Aksaray’ı daha temiz ve sağlıklı bir yer yapmak için tüm mahallelerimizde bu tür çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Aksaray Belediyesi, her mahallede benzer temizlik faaliyetlerine devam ederek, hem çevre temizliğine hem de halk sağlığının korunmasına büyük önem veriyor. Belediye, bu çalışmalarla vatandaşları çevreye duyarlı olmaya ve yaşadıkları alanları temiz tutmaya teşvik ediyor.
Ağustos Gerçe

