Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Heyecan Dorukta: İl Koordinasyon Kurulu II. Toplantısı Yaklaşıyor!

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray İli 2024 yılı İl Koordinasyon Kurulu II. Toplantısı yapılacağını açıkladı.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda gerçekleşecek olan toplantı 05 Nisan 2024 tarihinde saat 14.00’da yapılacak.

Toplantı kapsamında İl Koordinasyon Kurulları için gerekli bilgi akışının sağlanması amacıyla İçişler Bakanlığına İl Yatırım Takip Sistemi üzerinden kurumlara ait projeler sisteme girilecek.

Ayrıca, İl Koordinasyon Kurulu yatırıcımı kuruluşlar ve merkez bağlı belediyelerle doğrudan diğer belediyeler ise Kaymakamlık vasıtasıyla I. Dönem ‘Yatırımcı Kuruluş Dönem Raporu’ ve ‘Yatırım Projelerini İzleme Raporu’ gönderecek.

Bununla birlikte 2024 yılı I. dönemde İl Özel İdaresi, bölge ve il müdürlükleri tarafından yürütülen yatırımlara ilişkin kısa bilgi ve resimleri içeren sunumları, en geç 20 Mart 2024 Çarşamba günü mesai bitimine kadar [email protected] e­posta adresine ve yazılı olarak Aksaray Valiliğine olacak şekilde gönderilecek.

Toplantıya, kuruluşların birinci derecedeki yetkilileri katılacak olup herhangi bir nedenden ötürü toplantıya katılmayanlar ise katılamama nedenlerini ve yerlerine gönderecekleri personeli toplantıdan önce yazılı olarak bildirebilecek.

Haber Bülteni