Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Herkes O Düğünü Bekliyor; Davetli Davetsiz Herkes O Düğünde Olacak!

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, çocukların mutluluğunu gözeterek sünnet düğünü için hummalı bir hazırlık sürecine girdi. Müdür Nurettin Ulaş, “Çocuklarımızın yüzünde tebessüm olması için çabalıyoruz” dedi.

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, çocukların mutluluğunu ön planda tutarak sünnet düğünü için kapsamlı bir hazırlık sürecine girdi. Müdür Nurettin Ulaş, yapılan paylaşımda, “Onlar bizim en kıymetlerimiz. İstiyoruz ki geçmişe dönüp baktıklarında yaşamadıkları hiçbir duygu kalmasın. Hep en güzelinden anılar olsun hayallerinde. Bugün de onlar için hummalı bir düğün hazırlığı var İl Müdürlüğümüzde…” ifadelerini kullandı.

Sünnet düğününe çeyrek kala tüm hazırlıkların tamamlandığı belirtilirken, her detayın çocukların yüzünde bir tebessüm oluşturmak için planlandığı vurgulandı. Müdür Ulaş, “Biz onlarla varız, birlikte bir aileyiz” diyerek çocukların yanlarında olduklarını ve mutluluklarını paylaştıklarını ifade etti. Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, çocukların güzel anılarla dolu bir geleceklerinin olması için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Haber. Fatma Altınok