Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da her çarşamba birbirinden lezzetli yiyecekler görücüye çıkıyor

Aksaray Belediyesi tarafından hayata

Aksaray Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler arasında yer alan “Hanımeli Pazarı” yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

       

Her hafta Çarşamba günleri Cumartesi pazarı alanı içerisinde hizmet veren Hanımeli Pazarı, Aksaraylı vatandaşların ilgi odağı oluyor. Hanımeli Pazarında kadınların birbirinden lezzetli ev yapımı yiyeceklerini ve el yapımı ürünlerini stantlarda sergiliyor.

Kadınların ev ekonomisine katkı sağlamak amacıyla Aksaray Belediyesi tarafından hizmete açılan Hanımeli Pazarı projesi ile kadın vatandaşlar hem el emeği ürünlerini sergiliyor hem de ekonomiye katkı sağlıyor.

Hanımeli Pazarının ekonomi ve istihdam açısından önemli bir yere sahip olmasıyla birlikte kadınları çalışama hayatına adapte etmek ve ürünlerini tezgâhlarla buluşturma fırsatı yaratıyor. Hanımeli Pazarında kadınlar kendi el yapımı ürünlerini, birbirinden lezzetli ve doğal yiyeceklerini tezgâhlarda sergilemesi vatandaşların ilgi odayı oluyor.

Aksaray Belediyesinin her alanda ve her kesime hizmet vermek adına birçok projeyi hayata geçirerek Aksaray şehrine ve insanına değer katmaya devam ediyor.

Haber: Fatma Altınok