Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da, Hentbol Küçükler Türkiye Şampiyonası heyecanı yaşanacak

Hentbol Küçükler Türkiye Şampiyonası

Hentbol Küçükler Türkiye Şampiyonası müsabakaları kura çekimi Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

THF Genel Koordinatörü Zeki Pehlivan tarafından gerçekleştirilen kura çekimi THF TV Youtube kanalından da canlı olarak yayınlandı.

Aksaray’da oynanacak olan ve 16 takımın Türkiye Şampiyonluğu için mücadele edeceği Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonasında takımımız A Grubu’nda yer aldı. Rakiplerimiz Süper Ligde yer alan takımlardan Muğla Armada Praxis Yalıkavak Spor ve Yeni Mahalle Belediye Spor’un küçük kız takımları ve geçen sezonun küçük kızlarda Türkiye Şampiyonu Kastamonu Esen Akü Merkez Spor oldu.

Aksaray’da oynanacak olan Küçükler Hentbol Türkiye Şampiyonası’nda B Grubu’nda Antalya Kepez Belediyespor, Üsküdar Belediyespor, Hentbol Mersinspor ve Bursa Boschspor , C Grubu’nda İstanbul Beycilerspor, 1965 Batman Belediyespor, Trabzon Ortahisar Belediyesi ve Kastamonu Belediyespor oldu. Küçükler Hentbol Türkiye Şampiyonası’nda D Grubu’nda İzmir Büyükşehir Belediyespor, Ankara Gençlik Merkezispor, Kastamonu Dinamikspor ve Sivas Belediyespor oldu. Gruplarında ilk iki içerisinde yer alan takımlar çapraz eşleme ile yarı final maçları oynayacak.

Hakan Hidayet Deniz