Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da hayırsever vatandaşın katkılarıyla Jandarma Komutanlığına mescit açıldı!

Aksaray’da İl Jandarma Komutanlığına hayırsever vatandaş Cemile Duru’nun katkılarıyla Aksaray Belediye tarafından yaptırılan mescit hizmete açıldı. Açılışa Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer katılım gösterdi.

Aksaray’da İl Jandarma Komutanlığına

Hayırsever vatandaş Cemile Duru’nun katkıları ve desteği sayesinde Aksaray İl Jandarma Komutanlığına hizmete kazandırılan mescidin açılışı yoğun katlımla gerçekleşti. Mescit İslam dini açısından oldukça büyük bir öneme sahip olan ve ibadet yaptıkları mekan olarak biliniyor. Bu kapsamda Jandarma personellerinin rahatça ve kolayca ibadet yapmalarına imkan sunmak için mescit yapımı için harekete geçildi.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve Belediye Başkanı Dinçer’in katılım gösterdiği açılış programında mescit hizmete kazandırıldı. Belediye Başkanı Dinçer açılışa yönelik yaptığı açıklamada, ”İl Jandarma Komutanlığımıza yaptırılan mescidin açılışını gerçekleştirdik. Mescidimiz askerlerimize ve Komutanlığımıza hayırlı olsun. Rabbim böylesine güzel bir hayır işlediği için Cemile Duru’dan da razı olsun İnşallah” dedi.

Aksaray Valisi hizmete açılan mescidin hayırlı olmasını dileyerek hayırsever vatandaş Cemile Duru’yu tebrik ederek katıklarından ötürü teşekkürlerini sundu. Açılışa Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Belediye Başkanı  Dr. Evren Dinçer, Jandarma Komutanı Mehmet Ali Bayer, İl Müftüsü Veysel Işıldar, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ve çok sayıda kişi katıldı.

Fatma Altınok