Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da haşerelerle mücadele sürüyor

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisindeki haşerelere karşı mücadele devam ediyor. Belediye ekipleri insan sağlığını riske atan haşerelerle mücadele ediyor.

Aksaray Belediyesi tarafından şehir

Belediye ekipleri şehir genelinde haşere ve kemirgenlere karşı ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İnsan sağlığı riske atan haşerelere yönelik ilaçlama çalışmalarını sürdüren Belediye ekipler, daha fazla haşere oluşumunu engelliyor.

Çevrenin ve insan sağlığının korunması amacıyla başlatılan ilaçlama çalışmaları birçok mahalle, cadde, sokak, park ve bahçede sürüyor. Ekipler, çevrenin korunması amacıyla haşere oluşumunu engellemek için harekete geçti.

Aksaray Belediye Başkanı Dinçer konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Ekiplerimiz, şehrimiz genelinde haşere ve kemirgenlere karşı ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Daha fazla haşere oluşmasını engellemek için, vatandaşlarımızın da çöpleri kapalı kovalara atmaları ve çevre temizliğine özen göstermelerini rica ediyoruz” şeklinde ifadelerine yer vererek vatandaşların bu konu hakkında hassasiyet göstermeleri gerektiğini hatırlattı.

Fatma Altınok