Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da hafta sonu spor aktiviteleri ile geçecek

Aksaray’da hafta sonu bir

Aksaray’da hafta sonu bir birinden çekişmeli spor müsabakaları gerçekleşecek. Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor ligin 26. hafta karşılaşmasında Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy Belediye Gençlikspor ile Dağılgan Stadyumu’nda saat 14.00’de mücadele edecek.

Aksaray Amatör Küme’de A ve B Grubu’nda bir birinden zevkli maçlar oynanacak. Cumartesi günü B Grubu’nda Akhisarspor ile Aksaray İl Özel İdarespor ile karşılaşacak.

Sultanhanıspor ile Aksaray Eğitim Gençlikspor Sultanhanı İlçe stadında oynanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3. Lig 7. Grup’ta ilimizi temsil eden Tuzgölü Kadın Futbol Takımı Cumartesi günü saat 13.00’de Tarsus Gençlerbirliği Dağılgan 2 nolu sentetik sahada karşı karşıya gelecekler.

Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper liginde mücadele eden Aksaray Belediyespor Cumartesi günü saat 14.00’de Aksaray Spor Salonu’nda Lider Konyaaltı Belediyespor takımını ağırlayacak.

Gelişim ligi olarak adlandırılan U 19 Bölgesel liginde mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor deplasmanda Lider Uşakspor deplasmanda mücadele edecek.

Aksaray Amatör Küme U16 ligi 10. Hafta karşılaşmasında Aksaray Belediyespor ile Aksaray 68spor, Osmanlı 1453spor ile Anadolu Gençlerspor ve Aksaray Eğitim Gençlikspor ile Ekecikspor karşı karşıya gelecekler.

Aksaray Amatör Küme A Grubunda Lider durumda bulunan Osmanlı 1453spor ile Play-off iddiasını sürdürmek isteyen Ekecikspor Dağılgan 1 nolu sahada saat 12.00’de puan mücadelesi verecekler. Grubun diğer karşılaşmasında Tuzgölüspor kendi sahasında Bağlıkaya Gençlikspor ile Eskil İlçe stadında kozlarını paylaşacaklar. A grubunda averajla ikinci sırada yer alan Ortaköyspor kendi sahasında play-off mücadelesi veren Anadolu Gençlerspor Ortaköy ilçe stadında saat 12.00’de oynanacak. B grubu lideri Ihlaraspor ligden çekilen 1957 Eyüelispor oynayacak. Eyübeli ligden çekildiği için Ihlaraspor hükmen 3-o galip sayılacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu Vodafone Sultanlar Liginde ilimizi temsil eden Kuzeyboru Kadın voleybol takımı Aksaray Spor Salonunda saat 14.00’de Beşiktaş AYOS kadın voleybol takımını ağırlayacak.

Haber: Fatma Altınok