Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Hafızlık Şöleni: Ravzagül Sever’e Taç Giyme Merasimi!

Aksaray İl Müftülüğü tarafından

Aksaray İl Müftülüğü tarafından ortaokul öğrencisi Ravzagül Sever için “Taç Giyme Merasimi” düzenlendi.

İl Müftülüğü personellerinden Kur’an Kursu Öğreticisi Nurcan Sever’in kızı ve aynı zamanda Cemaleddin Aksarayî Hafız İmam Hatip ortaokulu öğrencisi Ravzagül Sever sekiz ay gibi kısa bir zamanda hafızlığını tamamladı.

Genç hafıza kutlama merası düzenlenerek İl Müftüsü ışıldar, ödül takdiminde bulundu. İl Müftümüz Veysel Işıldar ve İl Müftü Yardımcımız Mahmut Çelikoğlu’nun Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın ardından ortaokul öğrenci Sever’in taç giydirme merasimi gerçekleştirildi.

Taç giyme töreninde daha önce yapılan yarışmalarda dereceye giren;  Ortaokullar arası kızlar hafızlık yarışması il birincisi olan Gül Nazik Oğulgan, Ortaokullar arası erkekler hafızlık yarışması il birincisi olan Ahmet Asaf Sever; Ortaokulları arası Kur’an-ı güzel okuma yarışması birincisi Ayşe Gülcan Öztürk’e ödülleri takdim edilerek çeşitli hediyeler verildi.

“Hafızlık Taç Giyme” merasimine; İl Müftüsü Veysel Işıldar, İl Müftü Yardımcısı Mahmut Çelikoğlu, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Bozova, kurs yöneticileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Haber: Fatma Altınok