Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da güvenlik önlemleri; Vali Kumbuzoğlu başkanlığı il asayiş ve güvenlik toplantısı yapıldı

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu başkanlığında İl Asayiş ve Güvenlik Toplantısı gerçekleşti. Periyodik bir şekilde yapılan asayiş ve güvenlik toplantısında Aksaray’daki güvenlik önemleri ele alındı.

Vali Kumbuzoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıya, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Ali Bayer, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu katıldı.

Aksaray Valiliğinin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda jandarma ve emniyet güçleri tarafından il genelinde alınan tedbirler ve önlemler masaya yatırıldı. Aksaray’da vatandaşların huzur ve güvenli bir şekilde yaşamlarını devam ettirebilmeleri amacıyla şehir içerisindeki suç ve suçlulara yönelik uygulanan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Şehir içerisinde güvenlik önememelerinin alınması, trafik kuralarının uyulması, okul giriş ve çıkışlarda öğrencilere güvenli ortamlarının oluşturulması, suç ve suçlulara yönelik uygulanan operasyonlar üzerine duran heyet, huzur ve güvenli bir ortam oluşturulması ve suç oranın azaltılması yönünde istişarelerde bulundu.

Vali Kumbuzoğlu başkanlığında yapılan toplantıda alınan kararlara birlikte vatandaşların huzur ve güvenli bir şekilde yaşamaları amacıyla şehir içeresinde güvenliği tehlikeye atan durumlara karşı taviz verilmeyeceği ön görülüyor.

Haber: Fatma Altınok