Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da gurbetçi yaşlı adama çarptı; Yaşlı adam ağır yaralı

Büyük Bölcek mahallesi’nde meydana

Büyük Bölcek mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında 72 yaşındaki adam ağır yaralandı.
Olay; Büyük Bölcek Mahallesi Şehit Mehmet Ali Demir Caddesi’nde meydana geldi. Meydana gelen trafik kazasında yabancı plakalı bir otomobilin yayaya çarpması sonucu 72 yaşındaki Ahmet Ş.N. ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; 25 yaşındaki Davut A. idaresindeki yabancı plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek için yaya olarak yürüyen Ahmet Ş.N.’ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaşlı adam elinden ve yüzünden yara alarak kanlar içinde yola savruldu.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaşlı adama ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisine sevk etti.

Hastanede tedavi altına alınan yaşlı adamın sağlık durumunun kritik olduğu belirtildi. Polis ekipleri gurbetçi Davut A.’yı gözaltına alırken olayla ilgili inceleme başlattı ve kazanın nedeni hakkında araştırmalarını sürdürüyor. Haber; Avni Kuru

Ortaköy ilçesine Maltepe Mahallesi’nde bir
Sıradaki Haber Motosiklet alev aldı; Tarla alevler içinde kaldı!