Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da gurbetçi kaza yaptı 3 yaralı

Aksaray’da meydana gelen trafik

Aksaray’da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

   

Olay; İki otomobilin çarpışması sonucu oluşan kaza Taşpazar Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; Aksaray, Taşpazar Mahallesi Ebulfeyz Elçibey Caddesi Makas Kavşağı’nda meydana gelen trafik kazasında, iki otomobilin çarpışması sonucu üç kişi yaralandı.

Kaza, Taşpazar Mahallesi istikametinden Hacılar Harmanı Mahallesi istikametine giden Mesut Akbulut (28) idaresindeki 68 ADB 563 plakalı otomobil ile Paşacık Mahallesi istikametinden Büyük Bölcek Mahallesi istikametine giden Ramazan Altındal (39) yönetimindeki yabancı plakalı otomobilin Ebulfeyz Elçibey Caddesi Makas Kavşağında çarpışması sonucu meydana geldi.

Kazada, otomobil sürücüsü Mesut Akbulut ile araçta yolcu olarak bulunan ablası Feyza Samir (43) ve oğlu Hasan Can Samir (21) yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Sağlık ve polis ekipleri ihbar üzerine olay yerine sevk edildi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapıldı ve polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemleri alarak incelemelere başladı.

Yaralılar, hızla olay yerine ulaşan ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Yapılan açıklamada, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

Haber: Fatma Altınok