Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da gençlik ve spor zirvesi! Çalışmalar tek tek masada!

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Personel Genel Müdürlüğü Atama ve Kadro Daire Başkanı Atila Çetin ile değerlendirme ve istişare toplantısı yaptı.

Aksaray Gençlik ve Spor

Aksaray’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Personel Genel Müdürlüğü Atama ve Kadro Daire Başkanı Atila Çetin, Aksaray’a yaptığı ziyaret kapsamında İl Müdürü Aslan Yıldız ile bir araya gelerek yürütülen projeler ve personel durumu üzerine görüşmeler gerçekleştirdi. Toplantıya hizmet müdürleri ve şube müdürleri de katıldı.

Toplantıda, Aksaray il genelinde yürütülen çalışmalar detaylı bir şekilde değerlendirildi. İl Müdürü Aslan Yıldız, il müdürlüğü bünyesinde devam eden faaliyetler hakkında bilgi vererek, personel taleplerinin de göz önünde bulundurulduğu geniş kapsamlı bir istişare süreci yaşandı.

Personel Genel Müdürlüğü Atama ve Kadro Daire Başkanı Atila Çetin, yürütülen çalışmalardan memnun olduğunu belirterek, projelerin devamlılığının önemli olduğuna dikkat çekti. İl Müdürü Yıldız ise, Aksaray’da gençlik ve spor alanında yapılan çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü vurgulayarak, nazik ziyaretlerinden dolayı Daire Başkanı Çetin’e teşekkür etti.

Yıldız, “Gençlerimiz ve sporcularımız için daha fazla fırsat yaratmak adına tüm gayretimizle çalışıyoruz,” diyerek, Aksaray’ın spor ve gençlik projelerinde öncü bir il olma yolunda ilerlediğini dile getirdi.

Fatma Altınok