Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da gençlerin bilim sevdası Bilim Merkezi’nde hayat buluyor

Aksaray Belediyesi tarafından hayata

Aksaray Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler arasında yer alan Bilim Merkezi, şehir içerisindeki öğrenciler ve gençleri kendisine çekmeye devam ediyor.

Aksaray Belediyesi’nin yapmış olduğu Bilim Merkezi, gençleri şehir içerisinde bilim ve sanatla buluşturan en önemli yapılar arasında yer alıyor. Özellikle hafta sonları yoğun katılım olduğu görülen Bilim Merkezi’nde gençler hem eğleniyor hem de öğreniyor. Bilimi sevmenin farklı yollarını arayan; bunu çocuklar ve gençlerle buluşturan Aksaray Belediyesi, farklı atölyeleri Bilim Merkezine kazandırmaya devam ediyor.

Aksaray Bilim Merkezi içerisinde; sessiz kütüphane, tarım ve doğa atölyesi, ar-ge atölyesi, model uçak atölyesi, çocuk kütüphanesi, e-spor atölyesi, teknoloji atölyesi, tasarım atölyesi ve steam+A laboratuvarı yer alıyor.

Çocuklar ve gençler buradaki tüm alanlarda sosyalleşmenin ve bilimi öğrenmenin doyasıya keyfini çıkarıyor. Aksaray Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen Bilim Merkezi’nin şehir ilerleyen zamanlarda sayısının artması öğretmenler ve ebeveynler tarafından talep edilmekle birlikte, Bilim Merkezi içerisindeki uygulamaların niteliklerinin daha da artacağı öngörülüyor.

Haber: Ağustos Gerçe