Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Gençler ve Aileler Sabah Namazında Buluşuyor

Aksaray, Türkiye’nin dört bir

Aksaray, Türkiye’nin dört bir yanında Sivil Toplum Kuruluşları (STK) tarafından organize edilen büyük bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 10 Eylül 2023 Pazar günü, tarihi Ulu Cami’de “Gençler ve Aileler Sabah Namazında Buluşuyor” programı gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin her köşesinden milyonlarca Müslümanın katılması beklenen bu anlamlı etkinlik, Kuran’a yönelik artan saldırıların yaşandığı bir dönemde düzenleniyor. Programın odak noktalarından biri, 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinde kaybettiğimiz vatandaşlarımız için dua etmek olacak. Aynı zamanda terör sebebiyle şehit olan asker ve polislerimiz için, milletimizin birlik ve beraberliği, dirlik ve düzeni için dua edilecek. Ümmet coğrafyasında ve dünya genelindeki mağdurlar ve mazlumlar için de dualar edilecek.

Geleceğimizin teminatı olan genç kardeşlerimizin başarılı bir eğitim yılı geçirmeleri için yapılan dua da etkinliğin önemli bir bileşeni olacak.

Geçtiğimiz yıl büyük bir katılım ve destekle gerçekleşen bu program, bu yıl da birçok STK tarafından destekleniyor. Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı, Deniz Feneri, Diyanet Vakfı, Ensar Vakfı, ESAM, FEDAV, İlim Yayma Cemiyeti, İlim Yayma Vakfı, Medeniyet Derneği, Mehir Vakfı, MTTB, MÜSİAD, Sadakataşı, Safa Vakfı, Sağlık ve Medeniyet Derneği, TGSP, UDEF, VEFADER, Yavuz Selim Vakfı, Yeni Dünya Vakfı gibi önemli STK’lar programı destekliyor.

Bu anlamlı programa, tüm vatandaşlarımız ve aileleri ile birlikte katılmaya davet ediliyor. Cihannüma Derneği Genel Başkanı Rıza Yorulmaz, Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan, İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, ÖNDER Genel Başkanı Abdullah Ceylan, TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci, Yedi Hilal Genel Başkanı Samet Paçacı gibi önemli isimler de bu özel etkinlikte yer alacaklar. Haber ; Avni Kuru